Nyerj Roland zongorát Hugh Grant segítségével!

A zongorát nyerte: Molnár Árpád, Nyíregyháza 

Kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak a hangszeren játszó emberek társaiknál
A Zene és szöveg című DVD július 10-én jelenik meg az FHE kiadásában

Élénkebb fantázia, kiegyensúlyozottabb életvitel, egészséges önbizalom, magas szintű kreativitás. Ezek, és számos egyéb pozitív tulajdonság jellemzi a hangszeren játszó embereket. Ki gondolta volna, hogy azok, akik zongoráznak, hegedülnek vagy épp gitároznak, sokkal többre vihetik az életben? És most tekintsünk el a profi zenészektől, akik ezzel keresik a kenyerüket.

Kutatások alapján megállapították, hogy nem csak a zenehallgatás van rendkívül jó hatással az emberre, de a zenélés is. Hogy mit is köszönhetünk a zenélésnek? 
• Inspirálja a kreativitást, élénkíti az elmét
• Produktívabbá tesz
• Jobb memóriát kölcsönöz
• Csökkenti a stresszt
• Csökkenti a depresszióra való hajlamot
• Növeli az önbizalmat

A zenélést sohasem késő elkezdeni, de az tény, hogy ha már gyerekkorban, az iskola falai között kezébe veszi valaki kedvenc hangszerét és azzal rendszeresen foglakozik, sokkal jobban fog szerepelni az órákon, szívesebben jár iskolába, mint társai. Felmérések bizonyítják, hogy ezek a diákok sokkal jobban fejezik ki magukat verbálisan, együttműködőbbek tanáraikkal és magabiztosabbak is.

A tanulást első lépésként kezdhetjük a Zene és szöveg című DVD megnézésével. Hugh Grant és Drew Barrymore biztosan meghozza a kedvünket, hogy magunk is zenélni kezdjünk. 

Ráadásul most a Fórum Home Entertainment és a Roland East Europe a zenetanuláshoz egy Roland HP-103 digitális zongorát sorsol ki egy szerencsés DVD vásárló részére!

 

 

A filmből egy kis ízelítő: Először felkapnak, aztán lejárt lemez leszel, végül – ha lejjebb már nem süllyedhetsz – Alex Fletcher szintjére jutsz. Mikor a slágerlisták üdvöskéje dalszerzésre kéri fel a 80-as évek popsztárját, lehetőséget kínál a kiöregedett zenésznek, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra. Csakhogy Alex, bár a zene nyelvén kitűnően beszél, távolról sem a szavak embere. Szerencsére színre lép Sophie Fisher, az elbűvölő bejárónő, akinek veleszületett tehetsége van a szövegíráshoz. Az újdonsült szerzőpáros hamar rájön, hogy a tökéletes szerelmes szám megírásához nem árt szerelmesnek lenni.

Hugh Granttel és Drew Barrymore-ral a billentyűknél, valamint Marc Lawrence-szel (Két hét múlva örökké) a rendezői székben a Zene és szöveg bolondos vígjáték, amely megpendíti a szív húrjait.

EXTRÁK
Magyar extrák
• Kimaradt jelenetek
• Bakiparádé
• Hangról hangra: Így készült a Zene és szöveg
• Videoklip – Pop! Goes My Heart

HANGOK
magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)
Jelmagyarázat: *5.1 Dolby Digital

FELIRATOK
magyar, angol, cseh, román

TECHNIKAI INFÓK
Játékidő: 104 perc
SZÍNES 

Hírek